Acélszerketes ház falszerkezet rétegrendjét a Royal Palace Okos Házak kivitelezésében az alábbiakban írjuk le.

Acélszerkezetes ház falszerkezet:

 1. 5 mm színvakolat
 2. 50 mm hőszigetelés
 3. 15 mm gipszrost lap
 4. 100 mm acél profilváz hőszigeteléssel kitöltve
 5. 50 mm hőszigetelés
 6. 100 mm acél profilváz hőszigeteléssel kitöltve
 7. 35 mm gipszrost lap
 8. párazáró fólia
 9. 25 mm acél segédváz
 10. 2 x 12,5 mm normál gipszkarton
 11. belső felületképzés (festés, tapéta)

Acélszerkezetes ház falszerkezet kialakításánál figyelembe vettük, az időtállóság mellett a kivitelezhetőséget, az alapanyag ellátás akadálytalanságát, és a karbantartást is. Megrendelőink visszajelzései alapján az egyik aggodalom az acélszerkezetes ház falszerkezet vonatkozásában az, hogy mennyire időtállók ezek az építőipari alapanyagok. Elmondható, hogy szerencsére nagyon sokat fejlődött az építőipar az elmúlt két évtizedben, és olyan a legmesszemenőbben kiállják az idő próbáját állékonyságban, tartosságban egyaránt. Manapság ezen a dübörgő építőipari piacon a beszerezhetőség sem elhanyagolható szempont. Vállalatunk, pontos fizetési magatartásának és kapcsolatteremtő képességének köszönhetően széles beszállítói kapacitással rendelkezik, mind itthon mind külföldön.

Acélszerkezetes ház falszerkezet energiahatékonyság

U fal=0,45 W/m2K
helyett

0,09 W/m2K

könnyűszerkezetes ház energiahatékonyságEz az érték a legtöbb ember számára semmit nem mond. A legegyszerűbben talán úgy lehet érzékeltetni, hogy ezt az épületet akár egy hajszárítóval be lehet fűteni. Tehát az energiaigénye rendkívül alacsony.

Az épületek energiahatékonyságáról szóló szabályozást itt találja. Nagyon fontos információ az építkezni vágyók számára, hogy az építési szabályozás, legfőképp az energiahatékonyság okán folyamatosan szigorodik, amely alapján egyre nagyobb kihívások elé állítja a hagyományos épületszerkezetet, és ráirányítja a figyelmet az acélszerkezetes ház falszerkezetből épült házakra.

Annak ismeretében, hogy a civilizált ember egyik jelentős kiadása az energiára fordítódik, így az épületünk energiahatékonysága nem akármilyen döntő ok. Miért fontos az energiahatékonyság?

könnyűszerkezetes ház ÉMI minősítés könnyűszerkezetes ház A+ tanúsítvány

 

[wpi_designer_button id=509]

Call Now ButtonFelhívom