Acélszerkezetes ház acélváz szerkezet gyártás és építés

A Royal Palalce Okos Házak által kivitelezett acélszerkezetes ház acélváz szerkezet gyártását és kivitelezését a Bánfi Kft. végzi vállalatunknál.

könnyűszerkezetes ház szerkezet gyártás

Acélszerkezetes ház acélváz gyártás

könnyuszerkezetes ház referencia acélszerkezet BanyóA Bánfi Kft. 1991-ben alakult, Bánfi János vezetés mellett. A cég fő profilja az acélszerkezet és a rozsdamentes elemek gyártása, szerelése.

Acélszerkezet gyártó műhely

A acélszerkezet gyártó vállalat műhelye 2500 négyzetméter területen működik Dunakeszi Alagi major területén. A cég szakmai vezetése 30 éves szakmai tapasztalattal, kivitelezési kompetenciával rendelkezik, amely biztosítja a méretpontos gyártást, illetve határidőben elvégzett és átadott kivitelezett munkát. Ezért esett rájuk a választásunk.

Acélváz szerkezet gyártása

12 méteres horganyzott acél profilokból készítenek gyártmányokat. Képes a gyártó ugyanebben a méretben kamionnal szállított profilok telephelyi befogadásra és annak feldolgozására. A fel és lerakodás saját gépparkkal történik.

A műhelyben külön acélszerkezetet gyártó üzem és külön rozsdamentes elemeket gyártó műhely van.

Az épület acélváz profilokat, épület ráépítéseket, keret-állásokat és azok gyártását, hegesztett és csavarozott kivitelben a méretpontosan gyártmányterv alapján határidőn belül készítik el.

A rozsdamentes műhelyükben zártszelvények, lapos acél alapanyagok gépi csiszolását, köszörülését, darabolását AWI-vel történő hegesztését végzik.

Acélszerkezetből könnyű és nehéz szerkezeteket gyártanak és szerelnek, úgy mint lépcsők, korlátok, nyílászárók, épület-vázak, ráépítések, keretállások – hegesztett és csavarozott kivitelével. Korszerű daraboló gépekkel görgősoron továbbított anyagmozgatással, pontos méret tartással tudunk darabolni 320-as keresztmetszetig. Profil ívhengerlő gépükön, acélváz profilt, zártszelvényt, T-vasat, szögvasat, négyzetvasat stb. tudnak megmunkálni.

Műhelyükben az alábbi munkálatokat végzik kiváló minőségben:

  • horganyzott acélváz profilok hajlítása
  • horganyzott acélváz profilok méretre vágása
  • zártszelvény, T-vas, szögvas, négyzetvas, cső idomok, hengerlése
  • cső idomok, karika, kör, ívhengerlése
  • tartályok hegesztése

A 30 év alatt olyan mennyiségű munkát végeztek, hogy annak felsorolása értelmetlen időpocsékolás. Régóta ismerjük Őket, sok sok munkájukat láttuk, találkoztunk megelégedett megrendelőkkel. De számunkra az volt a legmeggyőzőbb, hogy amikor komoly és nehéz acélszerkezet gyártási szerelési munka van, olyan amit nem lehet rutinból elvégezni, Budapesten illetve Pest megyében akkor Őket hívják, még a nagy építőipari cégek is.

Néhány fénykép felvételt közlünk csak a nehezebb feladatokból.

[wpi_designer_button id=’170′]

Share This