Royal Palace Okos Házak blog bejegyzések
új társasáház építése
Acélszerkezetes ház acélváz szerkezet gyártás és építés
május 25, 2018
Royal Palace Okos Házak

Ház építésekkel, kivitelezési technológiákkal egyszóval az építőiparral, ingatlan fejlesztésekkel kapcsolatos információkat, tudnivalókat, cikkeinket ezen az oldalon olvashatja.

A Royal Palalce Okos Házak által kivitelezett acélszerkezetes ház acélváz szerkezet gyártását és kivitelezését a Bánfi Kft. végzi vállalatunknál.

könnyűszerkezetes ház szerkezet gyártás

Acélszerkezetes ház acélváz gyártás

könnyuszerkezetes ház referencia acélszerkezet BanyóA Bánfi Kft. 1991-ben alakult, Bánfi János vezetés mellett. A cég fő profilja az acélszerkezet és a rozsdamentes elemek gyártása, szerelése.

Acélszerkezet gyártó műhely

A acélszerkezet gyártó vállalat műhelye 2500 négyzetméter területen működik Dunakeszi Alagi major területén. A cég szakmai vezetése 30 éves szakmai tapasztalattal, kivitelezési kompetenciával rendelkezik, amely biztosítja a méretpontos gyártást, illetve határidőben elvégzett és átadott kivitelezett munkát. Ezért esett rájuk a választásunk.

Acélváz szerkezet gyártása

12 méteres horganyzott acél profilokból készítenek gyártmányokat. Képes a gyártó ugyanebben a méretben kamionnal szállított profilok telephelyi befogadásra és annak feldolgozására. A fel és lerakodás saját gépparkkal történik.

A műhelyben külön acélszerkezetet gyártó üzem és külön rozsdamentes elemeket gyártó műhely van.

Az épület acélváz profilokat, épület ráépítéseket, keret-állásokat és azok gyártását, hegesztett és csavarozott kivitelben a méretpontosan gyártmányterv alapján határidőn belül készítik el.

A rozsdamentes műhelyükben zártszelvények, lapos acél alapanyagok gépi csiszolását, köszörülését, darabolását AWI-vel történő hegesztését végzik.

Acélszerkezetből könnyű és nehéz szerkezeteket gyártanak és szerelnek, úgy mint lépcsők, korlátok, nyílászárók, épület-vázak, ráépítések, keretállások – hegesztett és csavarozott kivitelével. Korszerű daraboló gépekkel görgősoron továbbított anyagmozgatással, pontos méret tartással tudunk darabolni 320-as keresztmetszetig. Profil ívhengerlő gépükön, acélváz profilt, zártszelvényt, T-vasat, szögvasat, négyzetvasat stb. tudnak megmunkálni.

Műhelyükben az alábbi munkálatokat végzik kiváló minőségben:

  • horganyzott acélváz profilok hajlítása
  • horganyzott acélváz profilok méretre vágása
  • zártszelvény, T-vas, szögvas, négyzetvas, cső idomok, hengerlése
  • cső idomok, karika, kör, ívhengerlése
  • tartályok hegesztése

A 30 év alatt olyan mennyiségű munkát végeztek, hogy annak felsorolása értelmetlen időpocsékolás. Régóta ismerjük Őket, sok sok munkájukat láttuk, találkoztunk megelégedett megrendelőkkel. De számunkra az volt a legmeggyőzőbb, hogy amikor komoly és nehéz acélszerkezet gyártási szerelési munka van, olyan amit nem lehet rutinból elvégezni, Budapesten illetve Pest megyében akkor Őket hívják, még a nagy építőipari cégek is.

Néhány fénykép felvételt közlünk csak a nehezebb feladatokból.

[wpi_designer_button id=’170′]

Call Now ButtonFelhívom