Acélszerkezetes ház ajánlat

Alábbi, Acélszerkezetes ház ajánlat űrlap kitöltésével tud tőlünk konkrét igényeinek megadásával kötelezettség nélkül ajánlatot kérni.

Acélszerkezetes ház ajánlat kérő űrlap

Nagyon örülünk, hogy felkeltettük az érdeklődését, bizalmát a Royal Palace Okos Házak által kivitelezett acélszerkezetes ház rendszerünk iránt.

Sok megkeresést kapunk nap mint nap. Engedje meg, hogy néhány jó tanáccsal lássuk el Önt, hogy együttműködésünk eredményes legyen.

Konkrét ajánlatot csak az alábbiakban felsorolt tényezők megléte esetén kérjen tőlünk:

  1. Az építési telek már az Ön tulajdonában van. Indoklás: sok megkeresés úgy érkezik, hogy még csak tervezgeti ügyfelünk a házépítést, és még nincs meg a telek sem. Ebben a fázisban nem teszünk árajánlatot, mert nincs értelme.
  2. Konkrét tervező által készített építészeti tervvel rendelkezik Ön a megépíteni kívánt házra vonatkozóan.  Megjegyzés: Értelemszerűen kész koncepció alapján készült építészeti tervet lehet költségbecsléssel beárazni, nem kötelező ajánlati formába önteni. Kötelező érvényű ajánlathoz már acélszerkezet gyártmánytervét tartalmazó kiviteli terv alapján készített költségvetési kiírás alapján készítünk.
  3. Megfelelő anyagi fedezettel rendelkezik az épület beruházási költségére. Magyarázat: Talán bután hangzik ezen tényező megemlítése. Azért szerepel a listában röviden megfogelmazva, mert nagyon sok érdeklődő kér ajánlatot tőlünk és a véges kapacitásunk okán, szeretnénk azon ügyfeleinknek konkrét ajánlattal szolgálni akik tényleges és megvalósítható anyagi fedezettel rendelkező építési szándékkal fordulnak hozzánk.

A fenti tényezők együtt vannak? Akkor töltse ki az alábbi acélszerkezetes ház ajánlatkérő űrlapot kötelezettség nélkül:

[contact-form-7 id=”48″ title=”Acélszerkezetes ház ajánlatot kérek”]

Acélszerkezetes ház ajánlatA feltételek még nincsenek meg? Kattintson az alábbi gombra és segítünk tovább haladni és eligazodni az acélszerkezetes ház építés útvesztőjében.

[wpi_designer_button id=40]

Adatkezelés

Alábbi űrlapot kitöltve, néhány alapadat megadásával veheti fel velünk a kapcsolatot ajánlatkérési céllal. Az Ön által megadott adatokat az Adatkezelési Szabályzatunk értelmében kezeljük, amelyről többet itt olvashat.

Reakció idő

Amint beérkezik hozzánk megkeresése, 48 órán belül e-mailen felvesszük Önnel a kapcsolatot, ezután megküldjük a nem kötelező érvényű az acélszerkezetes ház ajánlat dokumentumunkat.

Érdekli mi történik az ajánlatkérő űrlap elküldése után?

Call Now ButtonFelhívom