Royal Palace Okos Házak blog bejegyzések
új társasáház építése
Acélszerkezetes ház kitöltő falazat váza
május 16, 2018
Royal Palace Okos Házak

Ház építésekkel, kivitelezési technológiákkal egyszóval az építőiparral, ingatlan fejlesztésekkel kapcsolatos információkat, tudnivalókat, cikkeinket ezen az oldalon olvashatja.

Acélváz pillérszerkezetes ház kitöltő falazata a mi kivitelezésünkben könnyű acélvázból történő építése sok szempontból a leghatékonyabb és legokosabb technológiai megoldás.

A Royal Palace Okos Házak épületszerkezeténél vállalatunk fentiek alapján saját gyártású profil- és acélszerkezetet gyárt, amely helyszíni szereléssel kerül felállításra. Az általunk gyártott vázszerkezet alapanyaga 1,5 mm tüzi horganyzott  acél C és U profil.

könnyűszerkezetes ház acálváz
könnyűszerkezetes ház acálváz födém

A acélszerkezetes ház kitöltő falazat acélvázának tulajdonságai / Előnyei

Gyors

A házépítési világrekordot egy acélvázas könnyűszerkezetes ház felállításával érték el, 100 nm-es ház szerkezetét 3 óra alatt állították fel. Aki időt nyert sok sok pénzt takarít meg!

Költséghatékony

Az acélváz a könnyűszerkezetes ház kiviteli tervei és statikai tervei alapján készített számítógépes tervanyaga alapján milliméter pontossággal legyártott acélelemekből helyszíni szereléssel készül. A gyártási és kivitelezési idő rövidsége miatt nem terheli a költségvetést jelentős munkadíjak, az alapanyag áron felül

Tartós

Az acél sosem fog vetemedni, rozsdásodni és nem lesznek benne kártevők sem. Tartóssága akár 150 évre tehető, amely bőven túlnyúlik a hagyományos, téglaszerkezet élettartamához viszonyítva.

Stabil

A szerkezet stabil, nagy az acélvázból épített könnyűszerkezetes ház állékonysága.  Nem véletlen, hogy extrém körülmények között (sarkvidék) és földmozgással járó, akár földrengésveszélyes helyeken, a világon mindenhol ezt a technológiát használják.

Zajmentes

Hangszigetelése klasszisokkal jobb bármelyik hagyományos építési technológiához viszonyítva. Csak egy példa: egy ismerősünk, aki acélvázas könnyűszerkezetű házban lakik, mesélte, hogy éjjel nem hallotta meg a ház előtt üvöltő riasztóját, a szomszéd csengetett be hozzá, hogy figyelmeztetésére vette csak észre.

könnyűszerkezetes ház acálváz

Könnyű acélszerkezet hátránya

Az acélszerkezetes jó szeizmikus tulajdonsága okán rendkívül földrengésálló a ház az acélváz kitöltő falazat rugalmassága.

[wpi_designer_button id=506]

Felhívom