Acélváz pillérszerkezetes ház kitöltő falazata a mi kivitelezésünkben könnyű acélvázból történő építése sok szempontból a leghatékonyabb és legokosabb technológiai megoldás.

A Royal Palace Okos Házak épületszerkezeténél vállalatunk fentiek alapján saját gyártású profil- és acélszerkezetet gyárt, amely helyszíni szereléssel kerül felállításra. Az általunk gyártott vázszerkezet alapanyaga 1,5 mm tüzi horganyzott  acél C és U profil.

könnyűszerkezetes ház acálváz
könnyűszerkezetes ház acálváz födém

A acélszerkezetes ház kitöltő falazat acélvázának tulajdonságai / Előnyei

Gyors

A házépítési világrekordot egy acélvázas könnyűszerkezetes ház felállításával érték el, 100 nm-es ház szerkezetét 3 óra alatt állították fel. Aki időt nyert sok sok pénzt takarít meg!

Költséghatékony

Az acélváz a könnyűszerkezetes ház kiviteli tervei és statikai tervei alapján készített számítógépes tervanyaga alapján milliméter pontossággal legyártott acélelemekből helyszíni szereléssel készül. A gyártási és kivitelezési idő rövidsége miatt nem terheli a költségvetést jelentős munkadíjak, az alapanyag áron felül

Tartós

Az acél sosem fog vetemedni, rozsdásodni és nem lesznek benne kártevők sem. Tartóssága akár 150 évre tehető, amely bőven túlnyúlik a hagyományos, téglaszerkezet élettartamához viszonyítva.

Stabil

A szerkezet stabil, nagy az acélvázból épített könnyűszerkezetes ház állékonysága.  Nem véletlen, hogy extrém körülmények között (sarkvidék) és földmozgással járó, akár földrengésveszélyes helyeken, a világon mindenhol ezt a technológiát használják.

Zajmentes

Hangszigetelése klasszisokkal jobb bármelyik hagyományos építési technológiához viszonyítva. Csak egy példa: egy ismerősünk, aki acélvázas könnyűszerkezetű házban lakik, mesélte, hogy éjjel nem hallotta meg a ház előtt üvöltő riasztóját, a szomszéd csengetett be hozzá, hogy figyelmeztetésére vette csak észre.

könnyűszerkezetes ház acálváz

Könnyű acélszerkezet hátránya

Az acélszerkezetes jó szeizmikus tulajdonsága okán rendkívül földrengésálló a ház az acélváz kitöltő falazat rugalmassága.

[wpi_designer_button id=506]

Call Now ButtonFelhívom