Royal Palace az okos házak specialistája

Acélszerkezetes ház specialista: Royal Palace Okos Házak

Acélvázszerkezetes ház specialista

Mit jelent az a kifejezés, hogy az acélszerkezetes ház specialista?

A vállalkozás létrejöttét annak köszönheti, hogy pár a maga pályáján sikeres vállalkozó úgy döntött, hogy tudásukat, tapasztalatukat és kapcsolati tőkéjüket egyesítve létrehozzák azt az építési technológiát, amely a jövőt képviseli a Magyar Építőiparban.

acészerkezetes ház specialista

A jövő pedig azt jelenti, hogy nem olcsó pozdorja vagy papundekli házat kell építeni, hanem értékén kezelve a acélszerkezetes technológiát, luxus minőségű, modern, energiatakarékos házakat. Olyan épületet, családi házat kivitelezünk, amelyet hagyományos tégla építési móddal képtelenség építeni azonos paraméterekkel.

Az épülő ház alapját és födémszerkezét vasbetonból készítjük, amely nem tér el a hagyományos házépítésnél megszokottól. A épületszerkezeti rendszer lényege, hogy az épület vázát az iparban is használt acélvázpillérek alkotják, amelynek köszönhetően rendkívül nagy stabilitást, masszivitást, illetőleg állékonyságot kapunk. Ezt a vázat acélszerkezetű profilokból épület falszerkezettel töltjük ki. Ezen eljárással tulajdonképpen ötvöztünk két építési módszert, mellyel elértük, hogy az általunk épített ház nemcsak masszív, hanem hihetetlenül jó hőszigetelő képességű lesz. Egyik ügyfelünk méltatásával élve: “az általatok épített acél házat le se lehet rombolni és akár egy gyertyával ki lehet fűteni”.

Ezt az épületszerkezetet jelenleg Magyarországon a Royal Palalce Okos Házak vállalkozás építi. Ezért mondhatjuk, hogy cégünk acélvázszerkezetes ház specialista. (Hogy miért? Ennek számos oka van véleményünk szerint, melyet ebben a cikkben fejtünk ki.)

A fenti épületszerkezethez hozzáadtuk a XXI. század nyújtotta technikai fejlesztések vívmányait, úgy mint

Mindezek eredményeképpen megépült új családi ház az elkövetkező hosszú évtizedekre, magas komfort mellett alacsony üzemeltetési költségen tud luxus kényelemes otthont nyújtani majd tulajdonosai részére.

A Royal Palace Okos Házak vállalkozás életre hívó cégei:

Alábbiakban tud tájékozódni a acélszerkezetes házépítési technológiánk részleteiről.

Az acélszerkezetes ház előnyei