Royal Palace Okos Házak 

 

Ház a házban acélszerkezetes házépítés specialista

Szolgáltatásaink

Építőipari Kivitelezés

Egyedi tervek alapján vállaljuk családi és társasházak kivitelezését.

Saját Beruházások

Értékesítési céllal saját fejlesztési projekteket hajtunk végre.

Egyedi Tervezés

A hozzánk forduló ügyfeleink részére épülettervezéseket vállalunk az építési technológiánhoz idomulva.

házépítésből 5 csillag

Belső Építészet

Ügyfeleink igénybe veheti belsőépítészeti tervezési szolgáltatásunkat.

Royal Palace Okos Házak Bemutatkozás

Üdvözöljük a Royal Palace Okos Házak hivatalos weboldalán!

Az építőipar általában az egyik legjelentősebb hajtómotorja egy ország gazdaságának. Az Európai Unió gazdaság teljesítmény mintegy 9 százalékát adja ez a szektor, ámde érdemes látni, hogy egyúttal továbbra is alacsony a termelékenysége. Ennek a legfőbb oka, hogy az építőipar képtelen kitörni az elavult kivitelezési technológiák alkalmazásának rossz gyakorlatából, annak ellenére, hogy más iparágak éppen a negyedik ipari forradalom időszakát élik. Így miközben ezen, szektorok komoly fejlődésen mentek keresztül az utóbbi évtizedekben az építőipar egyre inkább lemarad.

Amikor eldöntöttük, hogy kivitelezésekkel fogunk foglalkozni azért választottunk modern építőipari technológiát, mert felismerve az új idők kihívásait ezen kívántunk változtatni. Fentiek alapján a weboldalunkon építési rendszerünkkel kapcsolatban továbbá be fogjuk mutatni: 1. Miért választottuk az acélvázszerkezetet mint szerkezet építési technológiát? 2. Mit jelent a “Ház a házban” rendszer? 3. Miért fontos, hogy az általunk épített ház kiemelt hőszigeteléssel és hőtartással rendelkezzen? Információkat igyekeztünk a lehetőségekhez képest mindenki számára érthetően leírni.

Acélszerkezetes ház specialista: Royal Palace Okos Házak

Mit jelent az a kifejezés, hogy az acélszerkezetes ház specialista?

A vállalkozás létrejöttét annak köszönheti, hogy pár a maga pályáján sikeres vállalkozó úgy döntött, hogy tudásukat, tapasztalatukat és kapcsolati tőkéjüket egyesítve létrehozzák azt az építési technológiát, amely a jövőt képviseli a Magyar Építőiparban.

A jövő pedig azt jelenti, hogy nem olcsó pozdorja vagy papundekli házat kell építeni, hanem értékén kezelve a acélszerkezetes technológiát, luxus minőségű, modern, energiatakarékos házakat. Olyan épületet, családi házat kivitelezünk, amelyet hagyományos tégla építési móddal képtelenség építeni azonos paraméterekkel.

Az épülő ház alapját és födémszerkezét vasbetonból készítjük, amely nem tér el a hagyományos házépítésnél megszokottól. A épületszerkezeti rendszer lényege, hogy az épület vázát az iparban is használt acélvázpillérek alkotják, amelynek köszönhetően rendkívül nagy stabilitást, masszivitást, illetőleg állékonyságot kapunk. Ezt a vázat acélszerkezetű profilokból épület falszerkezettel töltjük ki. Ezen eljárással tulajdonképpen ötvöztünk két építési módszert, mellyel elértük, hogy az általunk épített ház nemcsak masszív, hanem hihetetlenül jó hőszigetelő képességű lesz.

Ezt az épületszerkezetet jelenleg Magyarországon a Royal Palalce Okos Házak vállalkozói csoport építi. Ezért mondhatjuk, hogy cégünk acélvázszerkezetes ház specialista.

A fenti épületszerkezethez hozzáadtuk a XXI. század nyújtotta technikai fejlesztések vívmányait, úgy mint

Mindezek eredményeképpen megépült új családi ház az elkövetkező hosszú évtizedekre, magas komfort mellett alacsony üzemeltetési költségen tud luxus kényelemes otthont nyújtani majd tulajdonosai részére.

A Royal Palace Okos Házak vállalkozás életre hívó cégei:

Alábbiakban tud tájékozódni a acélszerkezetes házépítési technológiánk részleteiről.

Prémium minőség

9

Környezetbarát kivitelezés

Az általunk épített házak nem csak az energia hatékonysági képességük miatt történő megtakarítások okán, hanem az építketés során általunk felhasznált anyagok miatt is kiemelten környezetbarát technológiának számít. Mert számunkra fontos a jövő! 

9

Legújabb Technológia

Az általunk használt épület szerkezet önmagában nem új, de a vázpilléres és könnyűszerkezetes szerkezet együttes használata újnak számít az építőiparban. Mindez az okos ház rendszerrel, szellőztető és fűtési rendszerrel kombinálva már megfelel a 4. ipari forradalom és a jövő kihívásainak.

9

Kiemelt Építésirányítás és Minőségellenőrzés

Donec sollicitudin molestie malesuada. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Cras ultricies ligula sed

Years Established

Completed Projects

Field Workers

Office Staff

“Suspendisse neque erat, imperdiet ac non, sollicitudin accumsan lacus. Vestibulum ac ex rutrum, pellentesque purus et, lacinia mi. Nullam maximus lectus libero.”
John Smith – Divi Corner
Share This