Royal Palace Okos Házak Bemutatkozás

Üdvözöljük a Royal Palace Okos Házak hivatalos weboldalán!

Az építőipar általában az egyik legjelentősebb hajtómotorja egy ország gazdaságának. Az Európai Unió gazdaság teljesítmény mintegy 9 százalékát adja ez a szektor, ámde érdemes látni, hogy egyúttal továbbra is alacsony a termelékenysége. Ennek a legfőbb oka, hogy az építőipar képtelen kitörni az elavult kivitelezési technológiák alkalmazásának rossz gyakorlatából, annak ellenére, hogy más iparágak éppen a negyedik ipari forradalom időszakát élik.

Így miközben ezen, szektorok komoly fejlődésen mentek keresztül az utóbbi évtizedekben az építőipar egyre inkább lemaradt.

Amikor eldöntöttük, hogy kivitelezésekkel fogunk foglalkozni azért választottunk modern építőipari technológiát, mert felismerve az új idők kihívásait ezen kívántunk változtatni. Fentiek alapján a weboldalunkon építési rendszerünkkel kapcsolatban továbbá be fogjuk mutatni:

1. Miért választottuk az acélvázszerkezetet mint szerkezet építési technológiát?

2. Mit jelent a „Ház a házban” rendszer?

3. Miért fontos, hogy az általunk épített ház kiemelt hőszigeteléssel és hőtartással rendelkezzen? Információkat igyekeztünk a lehetőségekhez képest mindenki számára érthetően leírni.

Acélszerkezetes ház specialista: Royal Palace Okos Házak

Mit jelent az a kifejezés, hogy az acélszerkezetes ház specialista?

A vállalkozás létrejöttét annak köszönheti, hogy pár a maga pályáján sikeres vállalkozó úgy döntött, hogy tudásukat, tapasztalatukat és kapcsolati tőkéjüket egyesítve létrehozzák azt az építési technológiát, amely a jövőt képviseli a Magyar Építőiparban.

A jövő pedig azt jelenti, hogy nem olcsó pozdorja vagy papundekli házat kell építeni, hanem értékén kezelve a acélszerkezetes technológiát, luxus minőségű, modern, energiatakarékos házakat. Olyan épületet, családi házat kivitelezünk, amelyet hagyományos tégla építési móddal képtelenség építeni azonos paraméterekkel.

Az épülő ház alapját és födémszerkezét vasbetonból készítjük, amely nem tér el a hagyományos házépítésnél megszokottól. A épületszerkezeti rendszer lényege, hogy az épület vázát az iparban is használt acélvázpillérek és acélgerenda merevítésű vasbetonfödém alkotják, amelynek köszönhetően kiugróan nagy stabilitást, masszivitást, és állékonyságot kölcsönöz az újonnan épülő háznak. Ezt a vázat acélszerkezetű profilokból épület könnyített acélszerkezetű kitöltő falszerkezettel töltjük ki. Ezen eljárással tulajdonképpen ötvöztünk két építési módszert, mellyel elértük, hogy az általunk épített ház nemcsak masszív, hanem hihetetlenül jó hőszigetelő képességű lesz.

Ezt az épületszerkezetet jelenleg Magyarországon a Royal Palace Okos Házak vállalkozói csoport építi. Ezért mondhatjuk, hogy cégünk acélvázszerkezetes ház specialista.

A fenti épületszerkezethez hozzáadtuk a XXI. század nyújtotta technikai fejlesztések vívmányait, úgy mint

Mindezek eredményeképpen az Ön újonnan megépülő családi háza az elkövetkező hosszú évtizedekre, magas komfort mellett, alacsony üzemeltetési költségen tud luxus kényelemet biztosító otthont nyújtani majd az Ön részére.

A Royal Palace Okos Házak vállalkozás életre hívó cégei:

Alábbiakban tud tájékozódni a acélszerkezetes házépítési technológiánk részleteiről.

Kivitelezéseinkre  jellemző:

9

Környezetbarát kivitelezés

Az általunk épített házak nem csak energiatakarékosak, hanem az építkezés során általunk felhasznált anyagok is kiemelten környezetbarátnak számítanak. Egy új ház nem egy életre szól! Gyerekeink unokáink fogják örökölni. Fontos a jövő amit a gyermekeinkre hagyunk!

9

Modern építési rendszer

Régi elavult általánosan elterjedt építési technológiával nem tudunk lépést tartani a jövő energetikai és funkcionális kihívásainak! Az általunk használt épület szerkezet, az acél vázpilléres és könnyűszerkezetes szerkezet együttes használata, újnak számít a hazai építőiparban. Ez a technológia az okos ház rendszerrel, szellőztető és fűtési rendszerrel kombinálva már megfelel a 4. ipari forradalom és a jövő kihívásainak.

9

XXI. századi technológia

A legmodernebb, kipróbált, épületgépészeti és épület automatizálási rendszerekkel szereljük fel az Ön új házát. Ez a technológia az okos ház rendszerrel, szellőztető és fűtési rendszerrel kombinálva  nemcsak megfelel a XXI. századi kihívásoknak, hanem már túl is mutat azon.

9

Prémium színvonal

Ez nálunk azt jelenti, hogy minden házat úgy építjük mintha sajátunkat építenénk. Bár ez lehet, hogy már több is mint Prémium …

9

Éven belüli megvalósítás

A Royal Palace Okos Házak által kivitelezett épületeket a modern technológiának köszönhetően rendkívül gyorsan építjük fel. Mennyi időbe telik míg birtokba veheti új otthonát? Sok tényezős kérdés, de ha rendelkezésre állnak a pénzügyi feltételei és az építési telek, akkor a beköltözés lehetséges a tervezés megkezdésétől számítva 6-8 hónap alatt.

Royal Palace Okos Házak tagjai az ingatlan szakma különböző területein – befektetési beruházási, fejlesztési, tervezési és építési szakma különböző területein szerzett négy évtizedes együttes tapasztalataival hozzák létre az Ön új építésű családi / társasházát! 

Nézze me referenciáinkat!

A Royal Palace Okos Házak irányelve:

A minőség nem cselekedet, hanem szokás.

Arisztotelész

Call Now ButtonFelhívom