könnyűszerkezetes ház előnyei

A könnyebb áttekinthetőség kedvéért az alábbiakban gyors összefoglalásként pontokba szedve összeszedtük, hogy melyek a Royal Palace Okos Házak kivitelezésében készülő

Acélvázas könnyűszerkezetes ház előnyei

Energiahatékonyság

könnyűszerkezetes ház energiahatékonyság

Gyorsaság

könnyűszerkezetes ház előnye gyorsaság

Az általunk kivitelezett acélvázas könnyűszerkezetes ház felépítése és rendkívül rövid kivitelezési idővel épül fel.

Akár 3 hónap alatt kulcsrakészen átadjuk otthonát.

A hagyományos építési móddal épített házak esetében, előírásszerűen a kivitelezési idő kb. 10 hónap, Ennyi idő kell, hogy teljesen kiszáradjanak a falak. Ez nem tartalmazza a tervezési időt ami még 1-2 hónapig is eltarthat (ismerve a tervezők jelen piaci körülmények közti leterheltségét). Tehát mindösszesen egy év alatt tud beköltözni tégla házába.

Velünk ez az idő ennek kevesebb mint egyharmada!

Helykihasználtság

Nagyobb hasznos alapterület. Az acélszerkezetű családi ház 15%-kal nagyobb hasznos alapterülettel rendelkezik, mint a téglaépítésnél.

Méretpontosság

könnyuszerkezetes ház előny méretpontosság

Az üzemi gyártásnak köszönhetően nagy pontossággal készül el a könnyűszerkezetes ház acélváza, Ez több pénzügyi vonzattal jár. A pontos tervezésnek egyenes következménye a pontos költségvetés, amelyben jelentős összegeket lehet megtakarítani, például azzal, hogy nincs feleslegesen megrendelt alapanyag!

Hangszigetelés

könnyűszerkezetes ház előnye hangszigetelés

Bár ez a tétel nem szorul igazán magyarázatra, érdemes megemlíteni, hogy a forgalmasabb utcák mellett is lehet békés otthona a mi épületünkkel! Illetve itt megemlítenék egy példát: egy ismerősünk aki ilyen épületben lakik mesélte, hogy békésen alussza éjjel az álmát, amikor is hangos csengetésre ébresztette idegesen, hogy kapcsolja már le az autója riasztóját, amelyik a háza előtt állt. Nem hallotta a riasztó hangját 5 méterre az autótól az ágyában.

Élettartam

Acélvázszerkezet élettartama 150 év. Az acél sosem fog vetemedni és nem lesznek benne kártevők sem. Nem véletlen, hogy extrém körülmények között (sarkvidék) és földrengésveszélyes helyeken, a világon mindenhol hasonló technológiát használnak.

Költséghatékonyság

könnyűszerkezetes ház előnye költséghatékonyság

Az acélvázas könnyűszerkezetes ház előnye, bár utoljára került itt felsorolásra mégis talán a magyar piac árérzékenységét ismerve talán az egyik legfontosabb szempont a felsorolásban. Hagyományos építési technológiához viszonyítva, jelentős akár 50%-os megtakarítás érhető el az acélvázas könnyűszerkezetes házunk kivitelezésével.

A fenti felsorolás egyúttal azt is jelenti, hogy ilyen tulajdonságokkal bíró házat képtelenség hagyományos építési móddal ugyanezen költségen megépíteni!

Könnyűszerkezetes ház ajánlatot kérek