Ajánlatot kérek

  • A régi technológiák helyett modernebb, időtálló szerkezetű, kiváló hőszigetelésű családi házat szeretne építtetni?
  • Az eddigiek alapján megtetszett az általunk kivitelezett házépítési technológia?
  • Szeretné megtudni mennyiből építjük meg az Ön házát?

Kapcsolat

Iroda

1061 Budapest, Andrássy út 14.

}

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek: 10.00 – 18.00

Szombat – Vasárnap: zárva

v

Elérhetőség

office@royalpalaceokoshazak.hu

+36 (20) 935 0210

Közösségi oldalak

családi ház építők figyelem

Figyelem!

A konkrét árajánlatot meglévő kiviteli terv alapján lehet elkészíteni. A tervező a terv mellékleteként elkészít egy úgynevezett költségvetési kiírást melyben meg ad minden szükséges anyagmennyiséget és elvégzendő kivitelezési munkafolyamatot amelyet már be lehet árazni.

Van terv

Nincs terv

Kérjük az űrlap kitöltésénél a kivitelezés helyszínén kívül kizárólag a kiviteli tervvel rendelkezem pontot jelölje csak meg!

Ebben az esetben közelítő kivitelezési árat tudunk kalkulálni. Minél több választ ad meg annál pontosabb lesz a számítás.

Kérem Árajánlatukat

Fontos!

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy vállalatunk illetősége Budapest.

Kivitelezési megbízásokat Budapesttől számított 100 kilóméteren belül illetve a Balatonon vállalunk.

Ezen irányelvet azért hozuk, mert a megjelölt elhelyezkedésen túl a logisztikai költségek jelentősen megemelkednének, mind a szállítási mind pedig munkaerő utaztatási szempontból, amely feleslegesen terhelné a kivitelezés költségeit. Kérem mielőtt leadná igényét vegye figyelembe a fentieket!

Árajánlatkérő űrlap

Az űrlap kitöltésével közelítő pontossággal kalkulált árajánlatot készítünk az ön részére.

SPAM VÉDELEM KIKAPCSOLÁSA

Szeretnénk megkérni, ahhoz, hogy a fenti űrlap kitöltése alapján az Önnek küldött e-mailek meg is érkezzenek, adj hozzá az office@royalpalaceokoshazak.hu e-mail címünket a biztonságos küldők listájához a levelező programjában.

A következő e-mailünk, mely 10 percen belül érkezik Önhöz. Kérem nézze meg a levélszemét/spam mappáját és amennyiben levelünket ott találja, jelölje meg NEM SZEMÉTKÉNT amellyel visszahelyezi a bejövő mappába a levelet.

Elnézést kérünk a kellemetlenségért, de erre szükség van, mert sok esetben levélszemétként értelmezi a rendszer a rendszerünk által küldött levelet.

Megjegyzés: Itt jegyeznénk meg, hogy nem küldünk Önnek hírleveleket, hiszen konkrét igénnyel árkalkuláció elkészítésének igényével regisztrált a weboldalounkon. Minden levél amelyet tőlünk kap az árkalkulációhoz kapcsolódó tájékoztatás része.

Ez nekem sok!

Elnézést kérünk, hogy ennyi kérdést kell feltennünk az űrlapban! Sajnos egy ajánlatkérés ennyire sokrétű  információkra alapul.

Tudjuk, hogy sok konkurensünk felelőtlenül írogat egységes m2 árakat. A szakmában mindenki tudja, hogy ez nem lehetséges! Higgye el nekünk is sokkal könnyebb lenne úgy dolgoznunk, de mi fontosnak tartjuk, hogy ha már egyszer elnyertük a tetszését annyira, hogy hozzánk fordult, korrekt tájékoztatást szeretnénk adni! Elég komoly befektetést igényel egy építkezés ahhoz, hogy ne lezserkedjük el! Nem igaz?

Írjon nekünk

Call Now ButtonFelhívom