Royal Palace Okos Házak blog bejegyzések
új társasáház építése
Házépítés kihívása az energiatakarékosság
május 9, 2018
Royal Palace Okos Házak

Ház építésekkel, kivitelezési technológiákkal egyszóval az építőiparral, ingatlan fejlesztésekkel kapcsolatos információkat, tudnivalókat, cikkeinket ezen az oldalon olvashatja.

A házépítési rendszerek kihívása ma az Energiatakarékosság / Energiahatékonyság

Korunk egyik legjelentősebb megoldandó feladata az energia hatékony építésre való átállás, a fenntartható építészeti rendszerek létrehozása.

 

Megoldás a könnyűszerkezetes házépítés

Ezen cél elérésére a jelenleg ismert legjobb megoldást nyújtja a könnyűszerkezetes házépítési technológia.

Royal Palace Okosházak könnyűszerkezetes toronyházak a Világoban

A könnyűszerkezetes házak a világon a legelterjedtebb házak. A világ legnagyobb luxus toronyházai is mind könnyű acélszerkezetes technológiát használnak. Családi ház szinten is több könnyűszerkezetes ház épül a világon, mint amennyi téglaház.

 

Royal Palace Okos Házak_hagyományos energiapazarló ház

Ez számunkra azért furcsa, mert Magyarországon a szocializmusban az államilag támogatott gáz annyira olcsó volt, hogy mi az utcát fűtöttük és fittyet sem hánytunk arra, hogy a világ már évtizedek óta mekkora törekvéseket folytat az energiapazarlás visszaszorítására.

 

Acélváz-szerkezetes házépítési technológia

egyike az acélváz szerkezetes építési mód, amely egy modern XXI. századi száraz technológiás építőipari kivitelezési módszer, amelyet a jelen korszakunk kihívásai, és a piaci elvárások hívtak életre.

Az acélvázas családi ház kivitelezési technológiánk bemutatásáról és az előnyeiről bővebb információkat az alábbiakra kattintva talál:

Call Now ButtonFelhívom