A legtöbb kivitelező cég azt kommunikálja magáról, hogy miért őt válasszák az ügyfelek. Miben ő a legjobb, a legszebb, a legjobb minőségű, és mindezek mellett a legolcsóbb!
Mivel mindenki azt írja le magáról, hogy Ő a legjobb azon kívül, hogy hiteltelenné válik, egy leendő ügyfél számára rendkívül nehézzé válik a választás.

Honnan tudhatja valaki, hogy az adott vállalkozó az ő embere, tudnak e együtt dolgozni, vagy sem.
Ennek a dilemmának feloldásaként, szeretnénk valódi segítséget nyújtani a választáshoz az alábbi cikkünkben, úgy, hogy azt fogalmazzuk meg ki az, aki számára nem ajánljuk magunkat.

Nem ajánljuk magunka annak,

Aki olcsón szeretne építeni

A magyar közmondások általában szűkszavú sommázatai a valóságnak. ide vág az egyik: „Olcsó húsnak híg a leve” szokták mondani és nincs ez másképp az építőiparban sem.
Tapasztalataink alapján kijelenthetjük, senki sem akar olcsó, silány minőségű házat magának. Amit mindenki szeretne, az kiváló minőségű épület nagyon olcsón. Sokan szeretnének BMW-, vagy Mercedes-t is Trabant áron. Valjuk be azért ez így elég utópisztikus, nem reális.

Vagyis a kérdés az, hogy olcsón vagy minőségit építünk?

acélszerkezetes ház olcsó vagy minőségi

Azt mindenki tudja, hogy építőipar az elmúlt 4-5 év alatt sokat bővült, fejlődött, dübörög. Oda jutottunk a hazai ingatlanárak vonatkozásában, hogy egy panellakás ára Budapesten 20 millió forint fölé emelkedett átlagosan. Ki gondolta volna ezt pár éve amikor szinte eladhatatlanok voltak. Ez van.

A kereslet kínálat szabályainak megfelelően, ez érezteti a hatását az építőipari alapanyagok árában, és a munkaerő fizetésében, működési költségek vonatkozásában egyaránt.
Olyan ütemben emelkednek az alapanyagárak, hogy az ember csak kapkodja a fejét. Az idén, csak a második negyedévet tekintetbe véve, átlagosan 20% körül emeltek árat az építőanyag kereskedők. Ami azt jelenti, figyelembe véve, hogy egy építkezés költségvetésének hozzávetőleg a fele építőanyagárból áll, hogy már ez is jelentős drágulásnak számít, és még nincs vége az évnek. Arról nem is beszélve, hogy a minőségi, tartós alapanyagok hosszútávon jelentkező előnyökkel járnak. Fentiekhez hozzá kell még vegyük azt is, hogy olyan mennyiségű építkezés zajlik itthon, hogy számos építőipari alapanyagból hiány mutatkozik a kereskedőknél. Hosszú akár 2-3 hónapos várólisták vannak a nyílászáró gyártóknál, a beton és téglaüzemeknél, cement gyáraknál, szigetelő – és burkolóanyag kereskedőknél. Belátható módon ezek az állapotok sem az árcsökkenés felé, hanem inkább ellenkezőleg, drágítólag hatnak a piaci árakra.

acélszerkezetes ház ár érték

Úgy is mondhatnánk röviden, hogy nem az olcsó a legjobb ár!

A Royal Palace Okos Házak acélszerkezetes házépítési rendszeréről

Elmondható, hogy nem tartozik az olcsó papundekli könnyűszerkezetes házak táborába. Sőt kifejezetten arra törekedtünk mindezeken túl, hogy nagyon tartós, masszív, energiatakarékos és értékálló modern épületet kivitelezzünk ügyfeleink megelégedésére. Könnyen belátható a fentiek alapján ez nem megy olcsón.

acélszerkezetes építőipari szakember

Az is nyílt titoknak számít, hogy az építőipari szakembereket a magasabb fizetés kínálatával az Európai Unió fejlett országai elcsábították. Ennek következtében, komoly munkaerőhiány mutatkozik a piacon. Akik itthon maradtak, egyre magasabb béreket várnak el egy vállalkozótól. Ahhoz, hogy kiváló minőségű munkát, produktumot várhassunk egy szakembertől, magas szaktudás és tisztes fizetés szükségeltetik. Hiszünk abban, hogy tisztességes munkának tisztes díja van, melyet időben rendszeresen meg kell fizetni. Így tudtuk megtartani a saját, magasan képzett szakembereinket.

Nem mi vagyunk a legolcsóbbak – de a legdrágábbak sem – a piacon. A bejáratot kereskedelmi kapcsolataink és a velünk dolgozó szakembereknek köszönhetően, magas minőségű, magas presztizsű értékálló, energiatakarékos acélszerkezetes épületeket tudunk építeni ügyfeleink számára tisztességes áron.

Fentieket összefoglalva, aki olcsó házat szeretne építeni az más kivitelezőt kell válasszon.

Aki könnyűszerkezetes házat szeretne

nem könnyűszerkezetes ház

A könnyűszerkezetes házépítési rendszerek hazánkban rosszul pozícionáltak, téves megítélések keringenek róluk. A világon a legelterjedtebb építési technikáról beszélünk, de mint oly sok mindenben, nálunk valahogy ez is máshogy van. Nálunk nagy hagyománya van a téglaépületeknek, annak ellenére, hogy mára olyan magasak az energetikai elvárások mind a szabályozások alapján, mind a megrendelők részéről, hogy alig-alig teljesíthetők egy téglaépület számára. Mi sem példázza jobban ezt, mint egy hagyományos önálló családi ház téli fűtési számlája, amely, manapság amikor a fűtési szezon több mint 6 hónapig is eltart egy évben, jelentős tényezőnek számít.

A valóságban a könnyű acélszerkezetes házaknak két alapvető érzékelhető hátránya van, melyek mind a könnyűszerkezeti előnyök következményei. Ezek a hőtartó képesség és a rugalmasság. A hőtartó képességhez nagy, sűrű tömeg kell, amely a könnyűszerkezet miatt elvész. A rugalmasságot, pedig a jó szeizmikus tulajdonság igényli, de szokatlan lehet egy kőházhoz szokott ember számára. Ezen hátrányokról és a cégünk által alkalmazott megoldásairól itt olvashat bővebben. Mivel mi minden szempontból magas minőségű építési rendszert akartunk létrehozni, mindkét hátrányra kidolgoztuk a megoldásunkat. Röviden a falszerkezetben, kívülről nem észlelhető módon, kohászati eljárással készült un. melegen hengerelt acéloszlopokat és hőtartó képességű anyagot alkalmazunk, könnyű acélváz-szerkezetes kitöltő falazattal. Ezzel kiküszöböltük a két fő hátrányt, egyúttal már nem nevezhető a házunk könnyűszerkezetűnek sem. A helyes megnevezése az általunk kivitelezett épületnek szárazépítési technikával készült acélszerkezetes ház.

Fentiek alapján, aki könnyűszerkezetes – vagy készházat, mobilházat, konténer házat szeretne magának más vállalkozót kell megkeressen.

Ellenben Mi vagyunk az Ön partnere:

Acélszerkezetes ház az Ön partnere

Amennyiben Önre fenti tényezők nem állnak, keressen fel bennünket, mert a Royal Palace Okos Házak az Ön partnere, akivel valóban tartós, élhető, energiatakarékos és értéktartó otthonát meg fogja építeni.

Call Now ButtonFelhívom