Könnyűszerkezetes ház értékesítés

A Royal Palace Okos Házak kivitelezésében és bonyolításában épülő könnyűszerkezetes ház értékesítés, partnerünk a Palace Ingatlan Buda irodáján keresztül zajlik.

könnyűszerkezetes ház értékesítésKönnyűszerkezetes ház értékesítés

Örömünkre szolgál, hogy megtisztel minket bizalmával, azzal, hogy figyelmet fordít oldalunk megtekintésére. Lehet, hogy Ön most élete egyik legnagyobb döntése előtt áll, olyan döntés előtt amely évekre meghatározhatja az életvitelét.

Könnyűszerkezetes ház igények szerint

Cégünk ebben tud az Ön segítségére lenni, hogy a mi segítségünkkel  megtalálja jövőbeni otthonát az igényeinek maximális figyelembe vételével. A Palace Ingatlan gyors információkkal jogi és építőipari szakmai segítséget fog nyújtani Önnek ennek a jelentős döntésnek a meghozatalában.

A Palace Ingatlan Irodáinkat 2008-ban azzal a céllal nyitottuk meg, hogy piac ismerettel és több mint egy évtizedes szakmai múlttal rendelkező kollégáink segítségével megbízható kiutat mutasson az ingatlanügyeinek intézésében.

Munkatársaink minden ingatlannal kapcsolatos ügyintézésben komplex szolgáltatást nyújtanak, mely magában foglalja a használt és új lakás értékesítését, tanácsadást, az ügyvédi konzultációt illetve az adó és illetékkérdésekkel kapcsolatos felvilágosítást, és akár a gyors és díjmentes hitel ügyintézést. Velünk könnyedén, gördülékenyen intézheti ingatlan ügyeit, mert mi odafigyelünk Önre!

Hiszünk abban, hogy egy korrekt és szakszerű szolgáltatás nyújtásával segíthetjük Önt a könnyűszerkezetes ház megvásárlásával kapcsolatos döntés meghozatalában!

Könnyűszerkezetes ház építési probléma

Az évtizedes tapasztalatunk, azt mutatja, hogy az építtetőknek jelentős problémát okoz – és komoly idegi kihívást jelent – az építkezési munkálatok minőségi elvégeztetése, ellenőrzése, illetve a különböző tudású szakemberek összehangolása, valamint a szakmai hiányosságokból adódó minőségi, technikai problémák utólagos megoldása.

Könnyűszerkezetes ház építési megoldás

A Royal Palace Okos Házak olyan kivitelezési rendszert fejlesztett ki, ahol az kulcsrakészen átadott könnyűszerkezetes ház teljesen kialakított, azonnal lakható és a szigorú műszaki ellenőrzésnek köszönhetően minőségi problémáktól mentes.

Vállalatunk acélváz szerkezetből épít otthont Önnek, amely precíz, statikai és gyártmánytervek alapján üzemi megmunkálással készül, és manuális épületszerkezeti munkával az építkezés helyszínén kerül összeszerelésre. Az általunk elvégzett munkák komoly mérnöki irányítás és ellenőrzés alatt kerülnek kivitelezésre szakképzett munkaerővel. Az épület rendkívül rövid idő alatt tető alá, és bezárásra kerül, amely következményeként az időjárási körülmények nem relevánsak az építkezésnél. Tovább előnyökről itt olvashat bővebben.

Alábbi elérhetőségeinken keresztül tud kapcsolatba lépni velünk:

Értékesítés vezetője:

Tóth Richárd

könnyűszerkezetes ház értékesítés

Palace Ingatlan Buda

Címe: 1036 Budapest, Nagyszombat utca 1.

Telefonszáma: +36209576658

office@royalpalaceokoshazak.hu

Ajánlat kérési szándékával küldje meg igényét, amelyre maximum 48 órás határidővel válaszolunk Önnek. (Az űrlap kitöltésével elfogadja az Adatkezelési Szabályzatunkat amelyről itt olvashat bővebben.)

[contact-form-7 id=”48″ title=”Könnyűszerkezetes ház ajánlatot kérek”]

Share This