A Royal Palace Okos Házak könnyűszerkezetes ház tervezés munkálatait a

JUROPLAN Építész Stúdió és Építész Iroda

partneri státuszban végzi.

A vezető tervező mérnök Juhász Róbert építészeti tervezés és az A+ épület és passzívház tervezés területén ért el eredményeket.

könnyűszerkezetes ház tervezés Juhász Róbert

Juhász Róbert építészmérnök már az egyetemi évei alatt kapcsolatba került az acélvázas könnyűszerkezetes ház tervezési feladataival egy kivitelező cég megbízása kapcsán. Ebben az időben ismerkedett meg a passzívház technológiával, Később amikor személyesen megismerkedett Debreczy Zoltánnal, a Magyar Passzívház Szövetség akkori elnökével, a passzív ház koncepció elkötelezett hívévé vált.

„Minden anyagot kipróbáltam és rájöttem, szinte bármiből lehet alacsony energiaszintű és passzívházat építeni. Minden épületembe minimális gépészetet tervezek be, hiszen próbálom követni Dr. Wolfgang Feist, a passzívház-elmélet megalkotójának híres kitételét: „Nur mit den Luft!”, azaz Csak levegővel! Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy akkor válik egy épület valódi passzívházzá, ha az a szellőztetéshez szükséges friss levegő utánfűtésével vagy utánhűtésével elegendően temperálható, azaz nincs aktív fűtés.”

Fenti írás a Mi otthonunk magazinban jelent meg amelyet a képekre kattintva tud elolvasni.

Azért esett a Royal Palace Okos Házak választása Juhász Róbert tervező mérnökre, mert azon kívül, hogy az acélvázas könnyűszerkezetes ház tervezés vonatkozásában évtizedes múltú tapasztalatokkal rendelkezik, rendkívül hatékony koncepciózus és ügyfélközpontú tervezőként ismertük meg aki a modern házépítési technológia nagy ismerője kis hazánkban.

Könnyűszerkezetes ház tervezés minősítések

Könnyűszerkezetes ház tervezés referenciák

Call Now ButtonFelhívom