A Royal Palace Okos Házak kivitelezésében és bonyolításában épülő acélváz szerkezetes ház értékesítése Budapest VI. kerület, Andrássy úton lévő irodánkon keresztül zajlik.

Royal Palace az okos házak specialistája

Acélszerkezetes ház értékesítés

Örömünkre szolgál, hogy megtisztel minket bizalmával, azzal, hogy figyelmet fordít oldalunk megtekintésére. Lehet, hogy Ön most élete egyik legnagyobb döntése előtt áll, olyan döntés előtt amely évekre meghatározhatja az életvitelét.

Acélszerkezetes ház igények szerint

Munkatársaink az Ön új házával kapcsolatos ügyintézésben komplex szolgáltatást nyújtanak, mely magában foglalhatja az új ház építésével kapcsolatosan teljes körű értékesítési tanácsadást, az építészeti, műszaki, adásvételhez köthető jogi konzultációt illetve az adó és illetékkérdésekkel kapcsolatos felvilágosítást. 

Hiszünk abban, hogy egy korrekt és szakszerű szolgáltatás nyújtásával segíthetjük Önt a acélszerkezetes ház megvásárlásával kapcsolatos döntés meghozatalában!

Acélszerkezetes ház építési probléma

Az évtizedes tapasztalatunk, azt mutatja, hogy az építtetőknek jelentős problémát okoz – és komoly idegi kihívást jelent – az építkezési munkálatok minőségi elvégeztetése, ellenőrzése, illetve a különböző tudású szakemberek összehangolása, valamint a szakmai hiányosságokból adódó minőségi, technikai problémák utólagos megoldása.

Acélszerkezetes ház építési megoldás

A Royal Palace Okos Házak olyan kivitelezési rendszert fejlesztett ki, ahol az kulcsrakészen átadott könnyűszerkezetes ház teljesen kialakított, azonnal lakható és a szigorú műszaki ellenőrzésnek köszönhetően minőségi problémáktól mentes.

Vállalatunk acélváz szerkezetből épít otthont Önnek, amely precíz, statikai és gyártmánytervek alapján üzemi megmunkálással készül, és manuális épületszerkezeti munkával az építkezés helyszínén kerül összeszerelésre. Az általunk elvégzett munkák komoly mérnöki irányítás és ellenőrzés alatt kerülnek kivitelezésre szakképzett munkaerővel. Az épület rendkívül rövid idő alatt tető alá, és bezárásra kerül, amely következményeként az időjárási körülmények nem relevánsak az építkezésnél. Tovább előnyökről itt olvashat bővebben.

Alábbi elérhetőségeinken keresztül tud kapcsolatba lépni velünk:

Acel-szerkezetes-haz-ertekesites

Minorits Károly

Telefonszáma: +36209350210

office@royalpalaceokoshazak.hu

Kérjen árkalkulációt, küldje meg igényét, amelyre maximum 48 órás határidővel válaszolunk Önnek. (Az űrlap kitöltésével elfogadja az Adatkezelési Szabályzatunkat amelyről itt olvashat bővebben.)

Call Now ButtonFelhívom